Menu Sluiten

Ron Stam

Muziek is emotie. Of het nu gaat om verdriet, blijdschap, boosheid of zelfs agressie, de ziel van een vertolking zit in de emotie. De missie van Ron is dan ook het overbrengen van die emotie. Liever dat dan een perfecte of foutloze uitvoering van een song.

Bosco Streumer

Bosco is naast de bassist ook de regelneef van de band en vanwge zijn uitgebreide managementkwaliteiten en achtergrond doet hij ook het management voor Brock. Als bassist vindt Bosco het leuk om een baspartij nét iets anders te brengen, om buiten de gebaande paden te treden.

 

René Heus

René is een gepassioneerde, enthousiaste en vooral solide drummer die volledig zijn draai heeft gevonden in de blues, met name in de opzwepende en ruige bluesrock.

Michiel Groote Schaarsberg

Michiel zorgt ervoor dat er nergens gaten vallen. Met zijn ritmische spel loopt hij alle gaatjes dicht en vormt samen met René en Bosco de stabiele backbone van de band.

Paul Leertouwer

Paul combineert meerdere muziekstijlen in zijn gitaarwerk, terwijl dit toch echt klinkt als blues. Paul kan helemaal zijn ei kwijt in de bluesmuziek en de invloeden van andere stijlen maken zijn spel alleen maar interessanter