Menu Sluiten

Fotografie: Miwosz Sparidaans.

Ron Stam

Muziek is emotie. Of het nu gaat om verdriet, blijdschap, boosheid of zelfs agressie, de ziel van een vertolking zit in de emotie. De missie van Ron is dan ook het overbrengen van die emotie. Liever dat dan een perfecte of foutloze uitvoering van een song.

Theo van Raaij

De basis van Theo’s basspel ligt bij blues uit de jaren ’60 en ’70. Maar muzikaal is hij een veelvraat met blues, rock en jazz als fundament. Hij legt in zijn spel, samen met Rene een solide basis waar de anderen op kunnen bouwen. Vanuit een zekere ingetogenheid maakt hij graag een uitstapje als daar ruimte en aanleiding voor is. Naast pompende ritmes houdt hij ook van melodieuze baslijnen. Zijn grootste speelplezier is bij een optreden te ervaren dat onze muziek overkomt. Blues moet je raken en rock is bewegen.

René Heus

René is een gepassioneerde, enthousiaste en vooral solide drummer die volledig zijn draai heeft gevonden in de blues, met name in de opzwepende en ruige bluesrock.

Michiel Groote Schaarsberg

Michiel zorgt ervoor dat er nergens gaten vallen. Met zijn ritmische spel loopt hij alle gaatjes dicht en vormt samen met René en Theo de stabiele backbone van de band.

Paul Leertouwer

Paul combineert meerdere muziekstijlen in zijn gitaarwerk, terwijl dit toch echt klinkt als blues. Paul heeft veel muziekstijlen gespeeld, maar zijn hart ligt bij bluesrock. De invloeden van andere stijlen maken zijn spel alleen maar interessanter.